Select your Plan
with our 10 Day Money Back Guarantee you Can't Go Wrong!
 • SSD (NVM Express Boosted)
 • UNINTERRUPTED Bandwidth
 • 1TB Port Speed
 • UPSTREAM 460 Gbit/s
 • Direct Tire1 Connection
 • SMC5 Sandby 50GB/ps
 • Secured by RAID Array
 • MySQL
 • 99.99% uptime
 • Cisco Firewall
 • Complete DDOS Protection
 • Intel® Xeon®
 • Free Dedicated SSL
 • Free Static Website
 • Corn Jobs
 • Free Antivirus and Anti spam
 • Dedicated premium DNS
 • Latest PHP
 • FTP access
 • phpMyAdmin
 • HotLink protection
 • Leech protection
 • Virus scanner
 • CGI support
 • Subdomains
 • Redirects
 • POP3 support
 • IMAP support
 • SMTP support
 • Autoresponder
 • Forwarding
 • Spam protection
 • Mailing lists
 • Calendars
 • webmail
 • Zend Engine
 • cURL
 • IonCube Loader
 • ImageMagick
 • 140+ ready to install Softwares
 • No compromise on safety and security
 • Control Panel (IspConfig) 2X more secure, fast and reliable then Cpenal, Plask and others

Максимум стабилно време на сервер

Максималното време на стабилност на серверите е од големо значење за бизнис корисните на овие услуги. Тоа е всушност откуцувањето на срцето на вашиот хостинг. Тоа е причината што не води кон сигурни и безбедносни сервери кои се наша гордост, а ваша радост.

За вашата доверба кон нас, ние Ви гарантираме 99,9% стабилност на нашите услуги и повеќе од стандардите кај други провајдери. Контактирајте не веднаш. Ние ви гарантираме успех.

World Wide податоци за испорака

Нашите услуги се деситици сервери и центри за податоци кои се наоѓа во целиот свет, знаејќи дека корисниците може лесно да пристап до вашите веб страни од било каде. Покрај тоа, ние обезбедуваме алатки за мониторинг за да ви овозможиме анализа на веб сообраќај кој е е важен чекор во подобрувањето на ефикасноста на вашиот сајт и популарност, како и следење од каде вашите посетители доаѓаат, колку време од денот тие ве посетуваат , и колку долго тие се задржуваат. Нашата посветеност на глобалниот пазар се истакнува и со домен регистрација, каде ги нудиме најпопуларните TLD за регистрација.

Нашата посветеност на поддршка на корисниците е да створиме задоволство помеѓу двете страни. Ние сме тука да ви помогнеме за било кој проблем на секој можен начин, и тоа преку телефон, електронска пошта, или разговор во живо.

Група за безнедност

Обезбедуваме безбедносен мониторинг и DDoS заштита 24/7. Заштитата на податоци е сериозно прашање, па затоа нашата безбедност и заштита како и мониторингот од екипатата која е на работа по цел ден, обезбедува ниво на безбедност кое е потребно во денешната дигиталната ера.

Широк спектар на безбедносни алатки се на располагање, вклучувајќи SSL сертификати, заштитен ѕид, следење на услуги за безбедност, VPN пристап, и многу повеќе.

Select the Perfect Level for You!